ØNSKER DU AT DONERE 

Vi er en museumsgård kun drevet af frivillige, og med næsten ingen midler. Knivholt Hovedgaard sponsorerer hvert år til vores forsikringer og el/vand, men det kan jo ikke gøre alene. Vi kan kun drive dette unikke museum inde midt mellem parcelhuse og industri, hvis vi har lidt økonomi at gøre med til renovering mv.

Vores indtægter kommer udelukkende fra entré, medlemskab i Venneforeningen og donationer, og vi er glade for der er flere og flere som får øjnene op for vores lille museum.

Vi er det eneste museum i byen, som viser hverdagslivet i gamle dage på en autentisk måde - derfor vil vi så gerne bevare den gamle Sognefogedgård i dette oprindelige miljø.

​GAMLE TING
Har du nogle gamle ting som du tror kunne have interesse for gården, er du velkommen til at komme forbi eller kontakte os for nærmere aftale.
Vi mangle især gamle gryder til det gamle brændekomfur. Gryderne skal være i så fin stand, at de kan bruges til madlavning.
Andre ting som man brugte i husholdningen er også i vores interesse.
Der ud over gammelt værktøj, landbrugsting mv. kan vi også bruge.
Kontakt:
Husholdningsting/dagligdagsting - Anette Jørgensen, mobil 60 19 04 89
Gammelt værktøj/landbrugsting - Poul Rughaven, mobil 40 43 08 11
DYRENE PÅ GÅRDEN
Vi er kun drevet af frivillige, og vores indtægter fra entré og medlemsskab går til renovering og arrangementer på gården. Især dyrene koster en del at have, men de er også meget vigtige for gården. Rigtig mange børn kommer ofte forbi, for at fodre dem - derfor kan vi ikke undvære dem.
Ønsker man at give noget til dyrene, er man velkomne til at komme forbi med mad eller lign., men man kan også sende beløb til os, som skal bruges til dem.
Se under "Donation af penge".
Renovering / køb af grund
 
Renovering
Det er en gammel gård, og rigtig mange ting har det ikke godt og kræver en del renovering - det gælder både ting og bygninger. Det er meget dyrt at holde gården vedlige eller renovere, derfor vil donationer hertil være meget kærkomne, også små beløb - alt kan bruges.
Køb af grund
Vi mangler i den grad plads på Sognefogedgården.
Grunden ved siden af Sognefogedgården er til salg. Det er kommunen som ejer grunden. Den grund ønsker vi os. Der vil vi gerne genopføre den gamle lade som lå på grunden, og som gav Sognefogedgårdens gårdsplads et helt unik gårdmiljø som var bevaringsværdigt.
Laden vi vil bruge til Café/billetsalg/kiosk, skolestue, magasin og ikke mindst et sted til de frivillige hvor de kan være sig selv.
På den måde vil den gamle gård blive et rent museum, uden at vi er nødt til at have nye forstyrrende ting, som kaffemaskine, støvsuger, kasseapparat, kaffekander og vores personlige ting til at ligge eller stå rundt om.
Er dette noget du/I syntes lyder interessant, kontakt os gerne for mere information.
FOR MERE INFORMATION


Anette Jørgensen

Formand for 

Sognefogedgårdens Venner

 

Mobil: 60 19 04 89

anettej20@gmail.com

Museets telefonnr.:  4246 1913

Museetsognefogedgaarden@gmail.com

DONATION AF PENGE

Ønsker du at donere penge, kan det gøres via bankoverførsel, MobilePay.

Bank:

Reg. 9006

Konto: 4580068036

MobilePay:

44 793

Sognefogedgårdens Venner

CVR - 34757976

Venligst skrive hvad donationen skal bruges til. (ex. dyr sfg eller renov. sfg)

Alle donationer enten det er penge eller ting, vil være anonyme med mindre andet oplyses.

© 2016 by Sognefogedgården. Proudly created with Wix.com

  • w-facebook